La millor estratègia per utilitzar per al consell de farmàcia

Obtenir medicaments en línia pot semblar sense problemes i també barat, però podeu posar en perill la vostra salut. Tot i que hi ha autèntiques drogueries en línia, també n’hi ha que poden estar operant de manera il·legal. Alguns llocs d’Internet de farmàcies poden semblar fiables quan no ho són. catalunyafarm És essencial comprovar constantment per comprovar que una farmàcia a Internet és genuïna.

El 74% dels llocs web canadencs recorren a medicaments de fora del Canadà. Si adquireixes medicaments d’una farmàcia en línia il·legal, és possible que estiguis posant en perill el teu benestar: pots acabar amb un medicament que tingui components incorrectes o nocius, o que no tingui ingredients medicinals. La vostra condició pot continuar sent la mateixa o podeu empitjorar.

La teva informació personal i també financera podria ser robada. Algunes farmàcies en línia declaren tenir llicència d’una autoritat reguladora de farmàcies canadenca quan en realitat no ho són. Al Canadà, les llicències de farmàcies i/o farmacèutics estan sota el territori de les autoritats reguladores de farmàcies provincials i territorials que són membres de l’Organització Nacional d’Autoritats Reguladores de Farmàcies (NAPRA).

Els medicaments comercialitzats en drogueries enganyoses a Internet no es poden conservar ni transferir correctament. La vostra farmàcia en línia pot tenir bona reputació si: requereix una recepta legítima d’un metge o un altre especialista en salut i benestar certificat per exercir al Canadà. Està acreditat per una autoritat reguladora farmacèutica rural o territorial al Canadà. Té un farmacèutic amb llicència canadenc que s’ha ofert per respondre les consultes. Proporciona una adreça postal situada al Canadà. 2 maneres de comprovar si la vostra farmàcia en línia és autèntica: per als llocs web que enumeren una adreça de carretera canadenca, poseu-vos en contacte amb l’autoritat reguladora de farmàcia d’aquest districte o àrea per veure si la farmàcia està certificada.

Per obtenir una llista de les autoritats reguladores de farmàcies canadenques, feu clic aquí. Si no es proporciona cap adreça canadenca, examineu si la farmàcia d’Internet és un component del programa de llocs d’Internet verificats de Drug Store, que és un programa nord-americà que ajuda els consumidors a reconèixer les drogues d’Internet segures i també legítimes. Informeu les queixes relacionades amb un producte sanitari adquirit en línia a Health and wellness Canada mitjançant el tipus de reclamació d’articles de salut.

Una visió imparcial de l’ajuda per a la gestió de diversos medicaments

Si teniu un problema amb articles sanitaris adquirits en línia amb una targeta de crèdit o dèbit important, podeu informar-lo al Centreat Antifrau canadenc o faux@centreantifraude. ca. El Centre Antifrau del Canadà, a càrrec de la Royal Canadian Mounted Police amb l’Oficina de Competència i les autoritats provincials d’Ontario, recull detalls sobre llocs il·legals per facilitar l’activitat d’aplicació de la legislació contra operacions il·legals.

No podeu importar legalment un medicament amb recepta tret que siguis un professional, un proveïdor de medicaments, un farmacèutic a l’engròs, un farmacòleg registrat o un ciutadà d’un país estranger mentre visita el lloc al Canadà. Si us atreu comprar un medicament per Internet, ja que no té llicència al Canadà, tingueu en compte que hi pot haver una opció addicional.

Podeu trobar més informació sobre SAP a l’enllaç web de compliment: https://www. canada.ca/ en/health-canada/services/ drugs-health-products/special-access/drugs. html. Per reduir els perills, Health and wellness Canada controla els articles de salut i benestar que s’ofereixen al Canadà per garantir que compleixin els requisits de seguretat, rendiment i qualitat superior. Quan Health Canada reconeix productes no autoritzats que poden suposar riscos significatius per a la salut i el benestar, Wellness Canada fa l’activitat adequada i també educa els canadencs.